Men utöver gurkan tänkte jag prova något annat, och när jag läste Öhmans Mat & Vin häromdagen så blev jag jävligt inspirerad att göra Camilla Plums InkoktaTomater
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Hallå där. Ja jag vet att jag blivit dålig på nya recept, men just nu testar jag lite 5. 2 kombinerat med viktväktarna och då blir det inte lika mycket nya recept
Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten. 6 st skivade tomater. Pajskal. Hacka ihop degen i en matberedare och låt vila ca 15 min
På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid
Dela tomaterna och lägg dem i en ugnsform. Klicka röran över tomaterna. 500 g cocktailtomater. Mosa osten och blanda den med grädde, pressad vitlök, timjan, salt och peppar
Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill. Inkokt lax är vanligt förekommande, men jag inbillar mig att inkokt makrill inte är lika välkänt
Sockerlag. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg vaniljstång och -frön i en gryta tillsammans med vatten, socker, citronsaft, stjärnanis och kanel, och koka i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.