Lägg i resten av sillenoch täck med det återstående av löken och korriandern. Undvik i så stor mån det går att ta på sillenmed händerna, eller att peta i lagen
Ingredienser Sillmedingefäraoch chili 4 st inläggssillfiléer 5 st salladslökar 1 st shalottenlök 1 liten bit färsk ingefära 1 st mediumstark eller het chili lag 1
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Koka upp med skalad, färsk ingefära, krossat skivat citrongräs och citronsaft. Lägg över i glasburk med lock eller servera direkt med vispad grädde, rostade kokosflingor och garnera med citronmeliss
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.