500 g chili / 1 vitlök / 2 dl vatten / 2 dl vitvinsvinäger / 2 msk socker / 3 tsk örtsalt. Skiva chilin i 3 mm tjocka skivor, skala och skiva vitlöken. Lägg i chili och vitlök och låt koka upp igen och låt koka ytterligare 7 minuter. / 1 vitlök
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. 1 klyfta riven vitlök eller 2 tsk vitlökspulver. Servera med en dip, jag blandade ihop hemmagjord majonnäs med creme fraiche 50/50, riven vitlök, hackad persilja och lite salt. 1 klyfta riven vitlök. 2 tsk vitlökspulver
Jalapeño är en perfekt smakkompis till inlagd gurka, det smakar svensk sommar med bett. Förvara inlagd gurka svalt och mörkt så håller den många månader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.