Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Vilken receptskatt det gömmer sig, och så många recept det är man lätt glömmer bort
Veckans vegetariska. Massvis med gurkmeja såklart. Vi hade ingendirekt mat hemma och jag letade runt iskafferiet och kylskåpet och fickihop denna gryta
Instagram. God måndagseftermiddag allesammans. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan. Jag började min vecka med ett kortare arbetspass än vanligt, så jag är redan hemma från jobbet igen, och lunchen är dessutom intagen
En klassisktpytt-i-pannainnehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är iprincip det enda jag har använt det tilli många år men nu har jag börjat använda det alltmer imatlagning och dressingar och det är väldigt gott
Här får dem välja "sin" rätt, gärna vara med och laga maten också. Kålpudding. Något som många säkert tycker låter krångligt och en rätt som bara mormor och farmor gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.