Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Förvaring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
Allt föratt jag ska hinna med och även hinna klämma in träningen. Så nöjd att jag trots det hektiska schemat inte har skippat träningen, det är det som gör skillnaden i längden
Blötlägg, torka och rosta i stora mängder som du förvarar i tätförslutna burkar. Ha alltid vissa råvaror hemma som du snabbt kan laga något gott, nyttigt och mättande av om du inte har tid att göra middag
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Det går lika bra att byta ut carobpulvret mot kakao, men då kan du behöva söta lite mer. I denna dryck har jag valt havremjölk som grund, men du kan lika gärna experimentera med andra mjölksorter som du föredrar
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.