Henric LindstenMen det blir inte samma konsistens, förstås. "Egentligen är det världens enklaste grej. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. Ös smörhelvetet över ryggbiffen med en sked hela tiden under stekningen och stek för helvete inte för länge
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Gårdagens middag blev bland annat en Kirspaj med smörfrästa vårskördade palsternackor, lite citronsaft, fetaost, soltorkade tomater och lite äggblandning
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.