Kokta blir nudlarna gråa och ser inte alls aptitliga ut, så min väldigt goda middag idag (currydoftande quorngryta med bovetenudlar) såg inte speciellt smarrig ut, tyvärr, men som min pappa alltid brukar säga
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Hoppas det smakar. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Låt dem svalna på galler under bakduk. 1ljust siktat dinkelmjöl. Tillsätt mjölk, honung och salt och värm till fingerljummet, 37°. Arbeta degen smidig 5 min i maskin eller 10 min för hand. Låt jäsa under bakduk 20 min. Jäs under bakduk 20–30 min. Grädda bullar- na mitt i ugnen till fin färg, ca 8 min
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inteinfann sig
e manliga statsminister – av samma anledning som Rebell, Bastard och Salt och brygga inte behöver kommunicera inriktning och innehåll mer än som just Rebell, Bastard och Salt och brygga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.