Tyvärr har det inte riktigt hunnits med. men nu så. Eftersom vi planerat för en härlig hemmakväll, hade vi siktat in oss på en härligt god middag också
Om de inte är riktigt färdiga så sjunker de ihop. Testa mot slutet med en sticka ifall de är klara, det ska inte vara några smulor på den när du drar upp den i fall de är klara
Swiss Meringue Buttercream är en fantastisk marängsmörkräm som inte är för söt, utan bara god. Så skynda er att anmäla er till HMKs (har säkert bytt namn) konfirmationsgrupp så får ni gofika, hihi
Inte en torr semla så långt ögat (eller gommen) når blir resultatet. Semlor, åh så gott det är. Alltså satte jag en deg och bakade ut ett gäng semmelbullar
Detta behövs för en ganska så lagom stor tårta. Varför gör man inte det oftare. Rör ihop bägge fyllningarna, till smörgåstårtan så det är färdigt när tårtan ska monteras
Rör, vispa inte. Martha gör så att hon på bunkens ena sida har i lite av de torra ingredienserna, sedan häller hon i lite kokosmjölk på bunkens andra sida, därefter häller hon i det som återstår av de torra ingredienserna och fortsätter blandandet tills allt precis har blandats
Tänk alltså bort det - den är både snyggare och godare egentligen. Fräs vitlök och koriander & chilli snabbt - inteså den får färg utan bara blir lite mildare
För bättre färg så kan man blanda i lite färg. Raspberry cupcakes 12 stora cupcakes 3 ekologiska ägg 2 ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 100 g smör 3 ½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt skal o saft av 1 citron 3 dl färska/frysta hallon Sätt ugnen på 175 grader. Raspberry frosting 4,5 dl florsocker 225 g Philadelphiaost 2 dl färska hallon alt
• Blanda torra ingredienserna (vetemjöl, bakpulver, salt, strösocker, grovhackade vitchoklad)• Blanda citronsaft, mjölk, ägg, olja• Häll i mjölkblandningen i torra ingredienserna till en smet (inteså lång tid)• Rör ner hallonen och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.