Hör av er så att ni kan få era vinster, jag vet ju inte vilka ni är bakom era signaturer. Om ni inte ger er till känna före söndag kväll om en vecka så låter jag dem gå vidare till någon annan
Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu. Här kommer Morbergs recept eftersom jag själv sällan måttar i köket
Nu har jag kommit på att den blir ju bara ännu godare, om man lagar den med olika sorters grönsaker. Ibland gör jag min glutenfria Lasagne med zucchini, nu blev det mangold och aubergine som fick agera lasagneplattor
Om du har en hel lax så kan du fylla den med purjoröran men jag brukar alltid göra mycket röra med extra purjo och dill så det får inte plats och då får den ligga bredvid eller under laxen
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Låt ugnsluckan vara lite öppen, enklast genom att sätta en trägaffel för luckan
Funkar fint att äta ris till om man vill ha kolhydrater till. Pressa i vitlöksklyftor och häll på grädde, Cream fraiche, soja, buljong, tomat pure och sambal olek
Vi åt kakan som efterrätt i söndags när Algot lagade mat här hemma. Nu kanske det är han som får baka den även nästa gång, eftersom han gjorde det så bra
De har ofta många bra och användbara recept och dessutom vettiga tankar kring kost och hälsa. Just den här gången hade de satt sin egen prägel på ett helt mjölfritt bröd ur dansken Thomas Rode Andersens kokbok Stenålderskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.