Normalt sätt, när jag gör Involtinidi Melanzane så fyller jag dem med tre olika ostar (mozzarella, ricotta och parmesan), för om ni inte visste det innan, så kan jag berätta för er att ost = livet
Involtinidi melanzane, det vill säga auberginerullader. Parmigiana di Melanzane (eller melanzane alla parmigiana, som det också kan kallas) till exempel, som enklast kan beskrivas som en vegetarisk lasagne
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.