Isad clementinsoppa med vit chokladmousse
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner Tid: 30 minuter + 1,5 timma för svalning och kylning
  • 4 dl pressad clementinjuice (ca 1 kg clementiner)
  • 1,5 dl vitt vin
  • ½ vaniljstång
  • ½ dl strösocker
  • maizena till redning
  • Vit chokladmousse
  • 150 g vit choklad, hackad
  • 3 äggulor
  • 3 dl grädde, vispad
  • 2 dl mandlar, skållade och ev. rostade (nötsmaken kommer fram mer om an rostar mandlarna)
  • ¾ dl strösocker
  • 1 tsk honung
  • 1 ½ msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.