Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankanmed kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
En av dem äter inte kött så jag beslutade mig att göra en buffé med lite blandade grejer. Förutom detta serverade vi även lax med hjortronsås, kycklingspett, grillad fläskfilé, couscoussallad, avokadodipp, baguette, nachos, hummus och kronärtskocksgratäng
Jag vet inte vad plankstek betyder för er men för mig så är det en relativt återkommande del av min barndom, för så fort det var dags för restaurangbesök så var det plankan som stod på önskelistan (var inte den klassiska hamburgerungen när jag var liten) Idag så känns det som om att plankan associeras med sunkiga hak och billig bira, vilket är synd för rätten är ju rätt grym
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar medträning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat och träning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Allt kan och kommer säkert att förändras imorgon men jag njuter av situationen medan den pågår. Andra börjar så smått äta fastlagsbullar men jag kör fortfarande med saffransbullar
Passet gick superbra och jag fick bra kontakt med musklerna + att min axel knappt gjorde ont. Avslutade sen med sidolyft i olika vikter utan vila emellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.