Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annatmed skinkstek
Medans sonen och hans kamrater förlustade sig med rollspel grävde mannen och jag upp en liten burk kycklinglevermousse ur frysen som tinades och vispades upp med en slurk whiskey
Jag vet inte hur det är med er men jag är lite less på broccoli. Smaka av med salt & peppar. Men man vill ju variera sig lite så idag blev det stuvadvitkål
Snitta isterbandenoch stek dem i medelvarm panna. Smaka av med salt och kryddor. salladKoka vitkåloch morötter i lättsaltat vatten tills morötterna är nästan mjuka
Spritsa ut maränger i den form och modell du gillar, på en plåt med bakplåtspapper. Själv älskar jag lakrits, något jag delar med sambon som är nästan manisk när han får en lakritspåse i handen
Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med ett gäng tokroliga och pratglada damer. Som sagt, förutom quesadillas skulle vi få plats medliteannat i magen
Eftersom det har blivit glest med bloggande på sista tiden så har jag tonvis med bilder på lager som aldrig kommer ut men jag brukar försöka peta med dem i mina blogginlägg och idag är inget undantag, så här kommer lite bilder från tre stycken olika tapaskvällar från den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.