Jo, jag inser att någonstans där ute i det okända sitter det faktiskt en MÄNNISKA som läser det jag skriver och som till och medfår hjälp och inspiration av mina recept eller tankar
Började vi experimentera lite med matfotograferingen, ingredienserna är faktiskt ibland vackrare att titta på än det färdiga resultatet - hur gott det än smakar
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem försiktigt med de övriga ingredienserna i smeten. Fredagsmaten får gärna gå litet fort, men ändå kännas lyxig
Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Hur gott är det inte med zucchini. 3-4 soltorkade tomater. Skiva den gärna med 3 cm mellanrum så blir det fler och lättare att äta. 1 zucchini 3-4 soltorkade tomater
Den färdiga bröden smörjes med smält smör, och får dra sig en stund i en korg, täckta med en duk. Finnstigen är ett annorlunda och mycket fascinerande friluftsmuseum som visar hur de finska svedjebönderna levde och bodde från medeltiden och framåt
Så här kommer ett nytt recept på en snabblagad dessert som vi åt igår kväll efter att ha plockat en skål med björnbär och fått händerna sönderstuckna av alla taggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.