Det här en en italienskpastasallad med massa gottigt. Ringla över lite av oljan som de soltorkade tomaterna ligger i och krydda med italiensk salladskrydda, smaka ev av med lite salt
Igår lagade jag den här goda pastasalladen. Den var så god att jag knappt kunde sluta att äta. Jag får dock varna för att man kommer att lukta viltlök efteråt
I går gjorde jag en italienskpastasallad med bara godsaker i. Italienskpastasallad 2-3 hg pasta 0,25-0,5 burk pesto (Ã 185 g) 0,5 burk soltorkade tomater (Ã 240 g) 2 bollar mozzarella 50 g ruccola, babyspenat eller blandsallad gröna och svarta oliver salt o peppar Koka pastan
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Som alternativ kan man grilla kycklingfiléer vid sidan om och servera resten av pastasalladen som tillbehör
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.