Fläskkotletter. 4 fläskkotletter med ben (á ca 175 g), ca 2 cm tjocka och jämnt skurna, lätt marmorerade och gärna med en fettrand. 4 fläskkotletter med ben (á ca 175 g), ca 2 cm tjocka och jämnt skurna, lätt marmorerade och gärna med en fettrand 2 schalottenlökar 10 kärnfria svarta oliver ca 75 g salami 2 msk färsk rosmarin, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar tandpetare
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. 6 portionerSex tjocka fläskkotletter utan ben med fettrand kvarMassor av champinjoner1 röd paprika1 purjolök1 gul lök2,5 dl mellangrädde200 g philadelphiaostEn tsk chilisåsSalt, svartpeppar och chili explosion (Santa Maria med kvarn)StekfettGör så här
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
4 melerade fläskkotletter. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Blötlägg lergrytan i kallt vatten i 1 timme. Blanda äppeljuice, soja och ingefära i en skål. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
4 fläskkotletter. 4 fläskkotletter. Sådana här vardagsrecept gillar jag som småbarnsförälder. Rätten tar 5 min att förbereda och sköter sig sedan helt själv i ugnen
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.