Här har jag inspirerats från det italienska köket och deras maträtt ”ziti”, men då haft i kalkonbacon istället för korv plus att jag har i vita bönor i tomatsås och soltorkade tomater
Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår. Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.