Tillsätt bara liteklassiskamedelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar. Man slipper allt kladd med att steka köttbullarnai omgångar i stekpannan, riktigtsmidigt
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Bryn löken och lägg i tomatpurén, fräs med någon minut. Blanda ströbröd med vatten, grädde och ägg. Då kan jag varmt rekommendera dessa goda italienskaköttbullar
Häll sedan över tomatsåseni stekpannan tillsammansmedköttbullarna. Mycket smak från både vitlöken, soltorkade tomater och basilikan - och tillsammansmedtomatsåsen och pastan blir det så gott
Fast nästa gång ska jag ösa på mer med salt och kryddor då köttbullarnaisig blev lite bleka. Låt sedan det hela puttra medan du förbereder köttbullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.