Hoppas att alla har haft en fin Valborgshelg. Jag trodde ju det var vår och bjöd på en vårlig nässelsoppa, men som genom ett trollslag förbyttes den härliga vårvärmen mot isiga vindar och snöglopp, och igår täcktes de utkånkade trädgårdsmöblerna av ett tjockt lager snö
Det finns massor med olika recept på panettone, men jag hittade inget glutenfritt recept som jag riktigt trodde på, så jag gjorde helt enkelt min egen variant
Kära nån, hörrni. Så det kan bli. Tidigare i veckan strödde jag ju lovord över Warszawa (här och här), men vet ni, jag tror jag får modifiera lovsången en aning
Läge för en mustig och värmande soppa, eller vad säger ni. Även om snön smält bort igen efter den plötsliga vinterkylan, och även om det vänt i almanackan är mörkret fortfarande kompakt, och kylslagna vindar snor runt knuten
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). Jag stekte bröd så här sent på kvällen när jag var så sugen på bröd men ville inte behöva plocka fram köksmaskinen och kånka på med att jäsa brödet m
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.