Täck över bunken väl, gärna med både plastfilm och bakduk. Vik ihop varje bit som ett litet paket, med en lätt tryckning med handloven vid varje invikning
Det här med att baka eget bröd är ju helt underbart. Skär sedan skåror i brödet med en vass kniv. Pensla sedan brödet med vatten och grädda i ugnen i 30 min 1-2 Bröd
Italiensktlantbröd i form av limpa och några baguetter är det tänkta resultatet av bakmödan, men nästa gång ska jag testa att baka det med en surdeg som grund för det ger så mycket mer smak åt slutresultatet
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Blanda ut med vattnet, tillsätt salt, olja och honung. Häll i mjölet och blanda till en fast deg, för hand, med elvispens degkrokar eller i en bakmaskin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.