IngredienserPortioner. 6 1 1/3 kg grytbitar av vilt t ex älg, rådjur matfett salt och svartpeppar 2 tsk paprikapulver 1 lagerblad 5 enbär ca 3 msk vetemjöl 3 dl rött vin 1/4 dl konc viltfond (på flaska) 3 1/2 dl vatten 4 gula lökar 1 stor paprika 400 g kantareller eller annan svamp 2 dl vispgrädde 3 msk tomatpuré lite soja Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICAAsia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Värm detta tillsammansmed strösocker och gräddei en kastrull. På brunchbuffén fanns också några sötsaker, bland annat en vaniljpannacottamedgranatäpplesirap
I helgen gjorde jag en glutenfri rabarber- och päronpaj och hade hennes solros-och kokosgräddetill. Jag tycker verkligen om Karin Haglunds bok ”Karins gröna värld”, både för att den innehåller fräscha raw food-recept, men också för att hon på ett ödmjukt sätt skriver om det komplexa och breda ämnet livsstil
Syrad grädde är precis vad namnet beskriver – en grädde som syrats medmjölksyrabakterier för en lätt syrlig smak, vilket gör det enkelt för dig att balansera smakerna när du lagar mat
Färga brunt medcolorit och smaka av med salt och peppar. Jag bara reducerade såsen och lade tilllitegrädde, mer vin och litetimjan, stekte svamp som jag lade i och gjorde rotmos att servera till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.