Tur att jag då har ett superrecept somgårfortatt göra (typ max en halvtimma) och som de flesta har alla ingredienser för i skafferiet, för det går också att anpassa på så många sätt beroende på vad en har hemma
Jag gillar det lite tyngre som blir i brödet, hur mättande det är och den goda smaken. Jag använder mig av filmjölk i grundreceptet men det går faktiskt utmärkt att byta ut mot soygurt och citron för ett veganvänligt alternativ
Tillsätt kakao och jordnötssmör och rör ihop till en jämn smet, fortfarande på låg värme. Dom är så vansinnigt enkla att göra och smakar som himmelriket
Nu sätter du på riset, in med formen i ugnen och skär till en grönsallad att ha till. Idag dammade jag av ett jättegammalt recept som jag har på Flygande Jakob
Enligt många av de andra fooled porkrecept jag läst så kör folk helt enkelt bara en snabbsås/marinad till som de gör med typ olja/ketchup och lite kryddor som får koka ihop tillsammans med porken i ugnen när den grillar
Hemligheten med att hinna laga bra mat somgår rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.