Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Chevré och potatisbakelse i filodeg gör du sååå lätt. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Det här brödet är så gott. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
En perfekt sysselsättning som samtidigt gav lite välförtjänta pauser i rivningsarbetet. Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingredienser till div maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla mina tidigare kryddinköp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.