Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, och jag varvade färsen med bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Kaffekokarkokboken - Bläckfiskspett med tillbehörDen sista Alfahanen - Ångad fjordlax med lime och chiliSweetchili - Grillad scampi med mangosalsaRostad mandel och ruccola - Halstrad pilgrimsmusslaPyttes
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.