Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde den att linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
Jag har skrivit om den förr migjag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag fick ta med migen vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav migmöjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, menjag har vant mig. Kanske låter som konstiga smakkombinationer för Dig, mensjälv tycker jag det här är bra tillbehör till en kanna kaffe
Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationensvårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.