Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Det här brödet är så gott. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Jag använde förutom grönkål, färsk gul lök och vitlök från landet. Just nu har jag mängder av grönkål. Som dip eller tillbehör tillsammans med ost och grädde är det vansinnigt gott
sambal oelek, efter smak (beroende på hur stark den är och hur stark mat du gillar). Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Jag gjorde en vacker och matnyttig sallad på en mix av små späda blad, gurka, granatäpplekärnor, finskivad blekselleri, avocado, salladslök, edamamebönor (har alltid i frysen, urbra salladsmat) och till detta - kryddsmör
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Så här såg min surdeg ut efter natten, och det är så här jag vill ha den. Om den ser ut så här men jag inte är riktigt redo att sätta igång med degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.