Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Inget svårt alls egentligen och har du turen att hitta hasselnötter utan skal ja då slipper du att rosta själv och har kommit ett steg närmare den här godsaken
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Jag blandade äpplen från trädgården med köpta lite syrligare. Jag provade ett äppelrecept-recept jag haft ögonen på ett tag men inte tagit mig tid att göra för det är lite fler moment än vanligt
vi skulle kunna kalla det för en variation på den förra gratängen. Till skillnad från senast prövade jag idag att vända ned en liten stuvning i äggvispet, vilket fungerade mycket bra
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
), folk grillar till höger och vänster och ankorna i hamnen håller på att jaga livet ur varandra. Ni som hängt med ett tag vet att den baksidan fick sig några frakturer för ett bra tag sedan och smärtan är något som spökar lite då och då, de senaste veckorna harden varit ganska närvarande om man säger så
Den godast köttfärspaj jag någonsin har ätit. Ja kanske, helt säker kan jag inte vara men att den paj vi åt för ett tag sen var något alldeles särskilt vad gäller smaker är det ingen tvekan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.