Det blev ju bara en enda sörja av det, så jag rev på grova sidan av järnet. Och inte blev det så himla stökigt på köksbänken heller, trots att mjöl var inblandat
För att V skulle orka vara med i processen hela vägen från degsättning och fram till de färdiga munkarna, valde jag att göra en enklare variant med bakpulver istället för jäst
Och idag har jag förverkligat andra drömmar, men istället för att förska flyga fjäderlätt genom luften och trippa fram på tå, blev min utmaning att göra en fjäderlätt Pavlova, med seg insida och för att göra den till min egen baletttårta, gör jag den med exotiska bär
Vi har rabarber i frysen ochjag gör rabarbergranité och rabarberslushie. Dagarna flyger fram allt fortare, jag vet inte om det är våren, men å andra sidan borde det i så fall vara tvärt om
Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Efter en liten skafferirensning gav jag dock mig i kast med månadens tema och låt mig presentera doftande potatis- och quinoabullar med en härlig citronyoghurt (jag använder sojayoghurt)
Sonen blev med katt men han hade ju egen bostad och visst var hon söt den lilla vita damen. När jag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, ochjag varvade färsen med bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.