Veckan som gick har varit rent obeskrivligt tung, och nu måstejag försöka skrapa ihop mig och göra det jag trots allt tycker väldigt mycket om att göra, nämligen blogga
Goa grannar måste man ta hand om tycker jag. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). ) Ledsen över att Browniesen du fick inte såg ut så här… om de hade fått stå en liten stund till i kylen så var det iallafall så här de skulle ha sett ut
I går lagade jag en superfräsch broccolipaj med quinoabotten. Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost ochjag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Vilken känsla det måste vara. Jag började på en balettskola som sexåring, men den mycket stränga, ryska lärarinnan med den lila dräkten och den högt tuperade hövolmen, skrämde livet ur mig, ochjag vågade aldrig gå tillbaka
När man äter mycket lagad mat som jag gjort i sommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersom att lagad mat inte innehåller några aktiva enzymer
Du kan få din frukt och dina grönsaker att hålla längre. Testa så får du se. Men det finns en del knep att ta till för att bevara fräschören hos dina grönsaker och frukter längre
Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.