Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar. Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt
Det är egentligen inget märkvärdigt men jag bara älskar det. Jag har en egen variant som är så tokgod att jag ofta gör en stor laddning som får stå i kylen och gotta till sig
Garnera med exotiska frukter, t ex physalis, passionsfrukt och färska fikon. Eftersom det inte blev många smulor kvar så förstod jag att alla som blev bjudna på den tyckte den var god
Det är en klassiker som jag aldrig tröttnar på. Gäster brukar bli glatt överraskade. När jag var föräldraledig med Zack så var jag helt insnöad på Kärleksmums
Men både jag, Mille och Hannes var förvånade över hur gott just denna maträtt var. Vi serverade detta med ris (till barnen) själva hade vi blomkålsmos och en massa goda grönsaker
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Alltså den där curden, men dra mig baklänges så god den blev, skajag vara ärlig. Nu skajag slänga mig raklång i soffan dels för att jag har en mycket ilsken ansiktsnerv och dels för att jag har varit på ett mindre roligt läkarbesök, men mer om det en annan dag, nu mot soffan
Skala morötter och palsternackor. När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godastejag ätit på längen
Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem. ***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.