Då tycker jag det är riktigt gott utan sällskap. Zoega’s är så mycket godare än det bryggkaffe som finns att köpa på Grekiska och Turkiska affärer, så det åker alltid med några paket i väskan
Innan servering stekte jag dem i litet smör i en panna för finare färg. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta
Numera är jag inte rädd utan har med åren vant mig av sällskapet. Dessa mystiska och egensinniga djur. När jag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Som jag lagt in recept på tidigare här. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunt. Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem
äggnudlar, efter önskad mängd jag brukar ta tre "buntar" när vår familj på fem ska äta soppa. Lägg upp önskad mängd laxkuber i soppskålarna häll på den heta buljongen
Jag är ju ingen efterrättsmänniska egentligen, men det här kunde jag inte motstå eftersom bakning är en utamning för mig och något jag bara måste lära mig mer om
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Till råga på alt hade jagganska ont om tid. Dela picnicbogen i ganska rejäla grytbitar. Om detta hade varit en annan sorts blogg hade jag möjligen fördjupat mig en smula i orsakerna till detta, men så är nu inte fallet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.