Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Efter detta "misslyckande" bakade jag en sats Snoddas/Kärleksmums (recept nedan) som komplement till Snickerskakan
Jag petade i mig två stycken direkt från pannan medan jag stekte. Jag bläddrade i kokboken "Tofvehult - följ med på vår smakresa" av Lena och Peter Göransson i eftermiddags
Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren. Just nu har jag mängder av grönkål. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde den att linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
Jag hoppas verkligen att det är uppehåll på lördag när vi ska ha fest. Och inte när jag har fest. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, för det passar så bra till en kopp med varmt te
Häll upp i små skålar eller djupa tallrikar och ställ i kyl att stelna, eller låt stå i rumstemperatur och du vill ha en krämigare kräm (vilket vi ville och fick, kan varmt rekommenderas)
Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.