Trots attjag normalt skyr frukt i mat som pesten är den här rätten toppen. Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Nu ska jag åka och köpa sushi och lämna till tjejerna som jobbar på SATS hela dagen
Annars så är vattkoppe-karantänen över, jag och Ofelia harsatt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag är helt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrine och som sådan borde den alltid betecknas, men vardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigt alltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
GRATTIS. Nu harjaghittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jaghar gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jaghar hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.