Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle
Det här kan jag tänka migäta till lunch hela sommaren. Just nu har jag mängder av grönkål. Om man ska äta den rå, ska den helst masseras i olja och citron
(Häll i mjölet lite i taget och testa dig fram till hur mycket du behöver. Igår gjorde jag piroger. ) Arbeta pirogdegen smidig tills den släpper bunkens kanter
Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. Men faktiskt så är detta bara ett vanligt recept som jag har räknat ut ProPointsen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.