Jag tänker inte beom ursäkt och det finns många bra anledningar. I dag tänkte jag dela med mig recepten på de två Äppelpajer jag bjöd på min sista dag på jobbet i fredags
Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann. Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb
Jag har en KitchenAid Professional här hemma, och har definitivt inte behov av två köksmaskiner. Arbeta ned mjölet i degvätskan, och klicka i det mjuka smöret
Skulle jag inte börja städa då för då skulle jag bli försenad till jobbet. Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven somjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jagvill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jagdessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Kakan i sig är en bearbetning av ett gammalt favoritrecept, somjag under årens lopp anpassat på alla möjliga sätt för att tilltala mina smaklökar och för att det ska passa med olika smaksättningar
Jagvill att det ska vara varmt och svettigt så jag kan sitta i skuggan under ett snyggt parasoll, i en färgglad stol och sippa på något gott och svalkande i ett pastellfärgat glas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.