Man får inte vara rädd för sprutor. Nu har jag varit nere och gjort iordning pappa och lagt honom. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Jättegott men jag vill ha lite variation. Hur smakade det då. Själva plättarna smakade precis som sina ingredienser dvs ägg och keso, så gillar man ägg och keso så blir dom ju goda
Svaret är enkelt. Smakerna passar så fint ihop med varandra. 1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Jodå, det har hon ju. Ska man skratta eller ska man gråta hörrni. Hon har sett mig sminka mig rätt många gånger, men det hon uppenbarligen har missat är att jag inte sminkar mig då jag ska sova
Tänker att det kan vara ett bra mellanmål till en kopp te eller kaffe under sportlovet och ett lite nyttigare alternativ, då kakan nästan inte innehåller något socker
Ja, dåvar kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Jodå, det kan man. Jag får frågan då och då och tänkte att jag skulle tipsa lite om hur vi gör. Tvärtom brukar de vara nyfikna och gärna vilja ha tips på hur man löser det hela
Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Eller ja, den ska ju vara färsk förstås, men det är ingen ursäkt. Får man säga så. Strö fint riven parmesan över och ställ in tillsammans med grönsakerna de sista tio minuterna
Det känns som att jag har snöat in på märkliga rätter som man fick när manvar liten i skolan. En av dem var moussaka med potatis, grekisk gratäng med köttfärssås, vanligen aubergine, potatis, béchamel och vad det nu är i
Men just korvstroganoff tillhör en av mina gamla älsklingsrätter från när jag var väldigt liten. Tror att det beror på vegetariantiden och på att man fan aldrig vet vad som är i den
Varför berättar jag allt det här då. Lyssna på Nessun Dorma ur Turandot, La Donna e Mobile ur Rigoletto och Che Gelida Manina ur La Boheme, alla med Pavarotti
Eftersom jag aldrig kan låta bli skaldjur och keso var jag ju givetvis tvungen att blanda ner lite räkor i salladen och ha lite keso vid sidan om fast jag egentligen bara hade tänkt ha kycklingen och tomatsåsen från början
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Ni vet såna där gånger dåman vill vara lite bättre än man är. Plan B var att köpa en citronmuffinmix, baka "egna" muffins i söta prickiga formar och toppa med en hemmagjord frosting
Jag är tokig i citron och då sitter denna som en krocketklubba på smalbenet. Vi börjar med förrätten och varmrätten, det som vi bestämde oss för när vi var på Ystads Japanska restaurang, Sushinu, på kvällen
Arbeta degen smidig på bakbord, dela i två bitar (knappt 1 kg vardera) och lägg i brödformar. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.