Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Det är stora ord men efter att ha smakat pådenultimata så har jag inget att invända. C hade väldigt kul åt namngivningen på de båda och undrade hur världens godaste inte var ultimat och vice versa
Alltså - jaktenpåden perfekta tikka masalan. Nja, förvisso är grytan god men jakten fortsätter. på såsen och känn om den är tillräckligt finmixad för dig, sila annars av och häll tillbaka vätskan i kastrullen men låt kryddbitarna vara kvar i silen
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela upp den i portionsbitar. Jag utgick från Jamie Olivers grundrecept på bröd, som han också rekommenderar som just pizzadeg, i boken "Nakne kockens återkomst"
Jag har nu bestämt mig att försöka hitta på ett bra lchf recept för bärpaj, Har nu sedan fredagen bakat tre olika bärpajer och den som jag gjorde ikväll är den bästa än så länge
Som vi har snott rundor, bläddrat i tidningar och kokböcker, sorterat genom receptmappar både i datorn och i bokhyllan, klickat runt på nätet i febrilt sökande efter den smarriga röran
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Boken är en oerhörd receptskatt och här ska ni få receptet pådenultimata veganska burgaren. Tillsätt eventuellt lite vatten för att få snurr påbladen i mixern
Kalops – denna gång gjord på hemskjuten älg. Några goda vänner besökte oss för några dagar sedan och hade då med sig en rejäl låda älgkött som det gjordes kalops på
Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé. Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m
NÅGON här längtar tydligen efter höstsäsongen vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att mina favoritsmaker är umamibomber med jordton och dylik smutsig skitton, läs svamp, tryffel, bakad kål, rejäla oljor och betor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.