Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Väntan har kanske varit svår att uthärda men nu är det alltså dags för er att också ha en möjlighet att smaka JamieOlivers lasagne
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
) JamieOlivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarna lite snyggt. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Ikväll serverades den till lax med risnudlar. Dressingen håller bra i kylen men kan behöva rumsvärme och skakning innan servering, om den inte går åt vill säga
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Dressing. Häll i quinoan i en kastrull och täck med mycket kokande vatten, som när man kokar pasta. Ta ett bakplåtspapper, lägg på kycklingfiléerna med kryddorna och vänd runt tills filéerna är täckta
Massa underbara nyheter i JamieOlivers serie. Fräs färsen med lite olivolja. Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då i matlagningen framöver, samt att en väldigt fin tävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om ni gillar Jamie
Även om det är trevligt att föreställa sig Jamies läspande engelska inlevelsefullt berätta tips och tricks medan han fingrar på precis alla ingredienser
Hans kokbok med samma namn lånade vi på bibblan, en bra idé om man vill kolla lite närmare på innehållet om man funderar på ett inköp, och bestämde oss för att testa dagens recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.