) JamieOlivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarna lite snyggt. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Har ni sett programet Hemma hos Jamie någon gång. Det är en del moment att göra men pastarätten blir jätte god med de vinbreseradade purjolökarna, parmaskinkan, parmesanosten och den krispiga pangrattaton med svamp, vitlök och rosmarin
Receptet är komponerat av Jamie Oliver och kommer ur boken. Jamies Italien, Albert Bonniers förlag. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Fyll den ena tomatburken med vatten och slå det i grytan, salta och peppra ganska generöst. Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej
Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja. När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.