Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
När jag började språka med min bästa mattokiga väninna visade det sig att hon sett just samma program och blivit lika förtjust i pajen som jag - ja då var det ju bara att prova att också göra den
Har visat liknande recept tidigare men den här var det persilja i, och den blev mums. Grillsås med fetaost och ajvar2,5 dl creme fracihe100 g smulad fetaost3 msk ajvar0,5 citron saft och skalsalt och pepparbladpersilja, hackadBlanda allt och smaka av med salt och peppar. 0,5 citron saft och skal
Jag tycker särskilt om hans stora engagemang och entusiasm för allt som har med mat att göra. I födelsedagspresent fick jag hans kokbok Jamie upptäcker där han reser runt i olika länder och upptäcker olika matkulturer
Här kommer en grillsås flygande. Grillsås med chili och ingefära1 dl chilisås0,5 dl sirap1 tsk soja1 tsk sambal2 vitlöksklyftorca 1 msk riven, färsk ingefära0,5 tsk salt1 dl olivoljaBlanda samman allt utom olivoljan
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Salt och peppar. Skölj kycklingen in och utvändigt och torka den torr med hushållspapper. Gnid kycklingen invändigt med salt och dra sedan försiktigt upp skinnet vid bröstsidan, se till så att det inte går sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.