Dag 1. Koka upp vatten, ättika och socker och när sockret löst sig så kyles lagen snabbt ner. Lägg sillen, löken och kryddorna i en karott och häll över lagen
Dag 1. Koka upp vatten, ättika och socker och när sockret löst sig så kyles lagen snabbt ner. Lägg sillen, löken och kryddorna i en karott och häll över lagen
Ibland tryter motivationen även för mig. Igår kände jag mig riktigt seg i kroppen hela dagen, hade ont i huvudet och bara tanken på att träna kändes otroligt jobbig
Det här är en variant på vår knäckiga äppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Kavla ut degen till en cirka 3 mm tjock rundel och fodra en pajform med löstagbar kant, 22 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.