Tortillas med pesto, mozzarella och tomat På med tomat och riven mozzarella. Vrid några varv med pepparkvarnen. riven mozzarella. Vi hade jobbfest hos Kåre och Therese förra fredagen Smaskelismaskens
Fyllda, varma tortillamackor På med skinka, pizzakrydda och lite mer ost överst. Värm i torr stekpanna på medelvärme. Skiva ost och lägg på ett tortillabröd Smaskelismaskens
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Servera med grönsallad. Vispa upp crème fraiche och färskost Svt
Parisertoast Alltså hamburgerbröd med en tjock korvskiva mellan, vanligen serverad med ketchup, senap och bostongurka Smaskelismaskens
Tunnbrödrulle med het kräftsallad och picklad rödlök 8 korvar (gärna stockholmare) smör (till stekning). 1Potatismos500 g mjölig potatis 2 dl mjölk 100 g smör salt www.koket.se
Lyxig ost- och skinkpaj med örtsås Pajdeg2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 100 g smör 2 msk vatten, kallt. Fyllning1 purjolök 2 msk smör, att fräsa löken i 1 burk krossade tomater (à 400 g) 200 g rökt skinka 200 g lagrad ost, riven 3 ägg 3 dl vispgrädde 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymalen cayennepeppar www.koket.se
Tonfisk- och majsquesadillas Jag gjode hemmagjorda hamburgare med mynta, och så klart hemmagjorda hamburgerbröd till. Jag hade hellre varit ledig tillsammans med de mina så klart Vardagsmat a la Jess
Piadina med mozzarella och kronärtskocka 4 piadina 2 mozzarellaostar 1 dl hårdost, riven 1 dl ricotta 1 burk kronärtskockshjärta, marinerade (à 290 g) 1 klyfta vitlök 1 citron 1 kruka basilika 1 förp rucolasallad (à 65 g) olivolja salt peppar www.koket.se
Piadina med tomat och mozzarella 4 piadina (italienskt tunnbröd bakat med olivolja) 3 mozzarellaostar (gärna buffelmozzarella) 1 burk soltorkad tomatcrème 2 tomater 1 kruka basilika 3 msk kapris www.koket.se
Piadina med parmaskinka och soltorkade tomater 250 g körsbärstomater 1 förp Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese 1 burk Zeta Soltorkade tomater strimlade 2 förp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana 1 förp Zeta Parmigiano Reggiano, grovriven 1 förp Zeta Prosciutto di Parma 70 g rucolasallad 1 kruka oregano Zeta Crema di Balsamico Zeta extra jungfruolivolja classico www.koket.se
Enkel förrätt med mozzarella, parmaskinka och färska fikon Varva parmaskinka, fikon ochmozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar Mina bästa recept och några till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.