Kastanjefyllda vaktlar med pancetta till polenta fritta, spenat och uva fragola (söta druvor) Nötens naturliga sötma fungerar väl till småfågel, som jagas flitigt i toscana men sällan här hemma
Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Jag har aldrig lagat detta själv och helt plötsligt för några dagar sen så blev jag jättesugen på stuvad spenat och ägg
När jag lade fram att vi skulle få spenatsoppa en dag denna veckan, rynkades det lite på näsan. Tillsätt lite vatten om du använder fryst spenat som jag gjorde
Veganska choklad”cheesecake”rutor. Börja med att sätta ugnen på 200 grader och ta fram en form – jag använde en fyrkantig form på ca 24 cm för att göra mina rutor, men vill du hellre göra en klassisk cheesecake kan du använda en rund springform, ca 24 cm
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Spenat och broccolisoppa med räkkompott (ca 2 portioner). 200 g färsk bladspenat. 1 vitlöksklyfta 1 broccolihuvud 200 g färsk bladspenat
Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. Strimla tomaterna och tillsätt till spenatröran. 4-6 PORTUGN 225°NÖDVÄNDIGHETERPAJDEG2 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl125 g rumsvarmt smör eller margarin2-3 msk iskallt vattenFYLLNINGca 350 g spenat1/2 rödlök1 vitlöksklyfta1/2 grönsaksbujongtärningca 10 soltorkade tomater1 burk marinerad fetaost (ca 150 g)ca 2 riven ost3 ägg3 dl matlagningsgrädesaltsvartpepparGÖR SÅ HÄRBlanda ihop pajdegen. ca 350 g spenat
spenat. Jag letade fram en påse spenat i frysen och resultatet blev. - en halv påse frusen spenat. Lägg spenaten i pannan, helst tinad, men det gick bra med frusen också, häll på grädden och låt koka samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.