2-3 portioner. 2-3 portioner. Snabbt att laga, och så otroligt gott. Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott
Kolla efter tio minuter hur mycket baconet har stekts och lägg till några minuter om det behövs men det går fort på slutet - se upp så att det inte blir för hårt stekt
Gjorde ett busenkelt bröd i långpanna som blev såååååå gott. Ca 8-10 dl vetemjöl. Sedan är det skjuts in i ugnen i ca 20-25 minuter. Ca 8-10 dl vetemjöl
GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
(inte mitt påhitt att gå upp såååå tidigt) bakade vi grova frallor, som jag varmt kan rekommendera. Fröbröd med morötter8-10 st0,5 kg finrivna morötter2 dl mandelmjöl2 dl solrosfrön2 dl pumpafrön1 dl linfrön4 äggEv. 8-10 st
Det här knäcket är fullständigt beroendeframkallande - det kan fler än jag intyga. ½ dl fin kallpressad rapsolja eller olivolja - har gjort med båda delarna
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix. När bröden jäst färdigt, placera dem i nedre delen av ugen och grädda 45-60 minuter. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.