Idag fick det bli en enkel jordgubbspajmed smuldeg, men i bland är det enkla det godaste eller hur. Blanda med potatismjölet och fördela bären i formen
Vispa 2 ägg tillsammans med 2 dl strösocker. Blanda 2 1/4 dl vetemjöl med 1/2 tsk bakpulver och rör ner det i äggblandningen. Servera med vaniljvisp, grädde eller glass 2 ägg till
Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Instruktioner. 1. Blanda all ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform. 2. Lägg i bären. 3. Rör ihop fyllning (allt utom bären) till en jämn röra
Tidigare ikväll så rörde jag ihop denna knäckiga jordgubbspaj. Queen of multitasking- det är jag det, blir rätt trött på mig själv som jag grejar runt med allt hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.