Jordgubbssallad med picklad lök och getostdressing
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 1 st silverlök
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk valfri sötning
  • gärna xylitol
  • 0,5 tsk salt
  • 150 g getost
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 dl vatten
  • 0,5 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 225 g jordgubbar
  • 150 g babyspenat
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 2 dl valnötter rostade
  • nymalen svartpeppar
  • 1 st silverlök
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk valfri sötning
  • gärna xylitol
  • 0,5 tsk salt
  • 150 g getost
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 dl vatten
  • 0,5 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 225 g jordgubbar
  • 150 g babyspenat
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 2 dl valnötter rostade
  • nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.