Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
12 tsk äkta vaniljsocker. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver. 1Grädda i 150-175 grader i 50-55 minuter. Känn efter om kakan är nästan färdig redan efter 40 minuter. 1Låt den stå några minuterinnan den stjälps upp
Schwartzwaldstårta är en av minafavoriter, enkel men ändå så god. Dessutom är det perfekt att göra om man har hasselnötter kvar efter jul och dessutom ett gäng äggvitor
Jag vet hur ni kan se till att det definitivtblir en lyckodag istället för en otursdag. Superenkelt faktiskt, det är bara att baka en Marshmallow crispBrownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.