Hej på er. Idag har jag en ganska så tråkig men nödvändig dag. Sitter bara och skriver på skolarbete och egentligen är det ingen stress men jag vill inte som ni vet behöva tänka på det för mycket över julen så då sitter jag hellre från morgon till kväll nu och får så mycket gjort som möjligt
3 msk ljus sirap. 2 msk socker. 3 dl jordnötter. 200 gr ljus choklad. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda sirap och socker med jordnötterna, nötterna ska vara väl täckta
3 msk ljus sirap. 2 msk socker. 3 dl jordnötter. 200 gr ljus choklad. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda sirap och socker med jordnötterna, nötterna ska vara väl täckta
Jordnötter, salt, kola och choklad är min absoluta favoritkombo, något jag aldrig tröttnar på. Alla dessa godheter är här samlade i en fantastiskt god jordnötscheesecake med muscovadobotten, dulce de leche och chokladganache
Julgodis i 2014 års upplaga (minus tre sorter). Medsols från klockan 12. Mozartkulor, teaterkonfekt, snickersfudge, kola med ingefära och sesam, julmust-marmelad-godis, saltlakritskola, smörkola med pinjenötter, gin & tonicmarshmallows, chokladtryffel
Scroll Down For English. Som avslutning på det gröna jubordet för hälsans kök är en hjortrontrifle. Rårörda hjortron, mjuk vanljkräm, söta små minimaränger och knaprig kardemummacrunch (som för övrigt passar väldigt bra i frukostfilen också
Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det här. Godis. Kaka. Powerbar. #ingenvetsäkert Oavsett är de fina att ha på lut i kylskåpet när hungern slår till och man behöver något att äta DIREKT
Igår gjorde jag jordnötsbräck. Så gott. Jordnötsbräck Detta behöver du. 2 dl vispgrädde 2 dl ljus sirap 2 dl strösocker 4 dl jordnötter, rostade och saltade 2 msk smör 1/2 tsk bakpulver Så här gör du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.