Nyttiga banan- och jordnötsmuffins. Glutenfria muffins utan tillsatt socker. Jag har skrivit om det tidigare och senast häromdagen på Instagram och bloggen – jag är förälskad i dessa galet goda nyttiga muffins jag har döpt till Glutenfria muffins utan tillsatt socker men också kallar Bananmuffins
Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Choklad- och jordnötsmuffins. Egentligen hade vi sagt att det inte skulle bli några godsaker denna lördagskväll men tillslut tog sötsuget över och jag improviserade då ihop ett par kladdiga chokladmuffins
Jag behövde något salt i mig och ville inte gå på Ica för att köpa något, så istället kollade jag igenom vad jag hade hemma och det jag plockade fram, var ingridienser till Jordnötsmuffins
Värm ugnen till 190°C. Sikta mjöl, bakpulver, bikarbonat, socker, salt, kanel och muskot i en bunke. I en annan bunke mixas mosade bananer, olja, jordnötssmör och ägg till en puré
Värm ugnen till 190°C. Sikta mjöl, bakpulver, bikarbonat, socker, salt, kanel och muskot i en bunke. I en annan bunke mixas mosade bananer, olja, jordnötssmör och ägg till en puré
På fredagen hade jag bakat mitt favoritknäckebröd och gjort kokos- och jordnötsmuffins (recept längre ner) som dukades upp tillsammans med bovetetekakor, kokta ägg, kaviar, rökt vildsvinsbog, prästost, chevré, smör, marmelad, klyftad apelsin, kaffe och mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.