Julklappspaniken stegras och den årliga julbordsplaneringen drar igång. Ah, julbord. Jag älskar julbord. Så, jag tänkte att jag skulle göra en uppdaterad repris av ett inlägg från i våras och bjussa på mina bästa recept som åtminstone jag tycker är ett måste på varje hederlig vegetarians julbord
Årets julbord hos Millan & Chrisse innehöll en hel del nyheter för familjen. Sill & Lax På första delen av julbordet är det mesta hämtat från havet, med lax och sill
) och hittar gärna på alternativa maträtter till julbordet. Jag är ganska trött på julmat (eftersom jag har kommit upp i den åldern att jag tycker att det är jul jämt
Veckans, ja kanske hela terminens höjdpunkt, gick av stapeln idag - nämligen det årliga julbordet. Det sporrar till att redan nu fundera över nästa års julbord, vad vi till nästa år kan lägga till över saker vi lagar själva och om vi kan hitta någon nytt att addera till julbordet
Idag skulle vi äntligen få äta julbord med MK-gänget. Ja, vi är ett gäng som hänger hos varandra en hel del och käkar middagar ihop, men denna gång skulle vi ses för julbord
Ikväll ska jag på julbord på Swea Hof. Har inte varit på julbord på en herrans massa år så det ska bli jätte roligt och gott att få uppleva julbord en tid innan igen förutom på julafton
Här kommer större delen av vårat julbord i bilder. Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra jul. Imorgon är det dax för fotbollscup och klockan kommer att ringa alldeles för tidigt på morgonen
Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill. Grunden till inlagd sill är en lag kokt på ättika, socker och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.